Φάκελοι Απλοί

Κρατήστε «φακελωμένα» τα μυστικά και τις αναμνήσεις σας! Μπορεί να έχουμε περάσει στην ψηφιακή εποχή, ωστόσο οι φάκελοι παραμένουν το δημοφιλέστερο είδος χαρτικής ύλης. Παραμένουν σε πρώτη ζήτηση σε βιβλιοπωλεία, ταχυδρομεία, εκδοτικούς οίκους, εταιρείες, λογιστήρια, courier και…αυτός ο κατάλογος δεν τελειώνει ποτέ.

Πρόσκληση

Στον γάμο και τη βάφτιση, το πάρτυ και τα εγκαίνια, οι προσκλήσεις είναι αλληλένδετες με τους φακέλους. Μπορείτε να επιλέξετε απλούς ή πιο σκληρόδετους φακέλους από ειδικής επεξεργασίας χαρτόνι ή σαγρέ υλικό, σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και διαστάσεις. Κατόπιν παραγγελίας, ο φάκελος μπορεί να είναι ίδιος με την ψηφιακή εκτύπωση της πρόσκλησής σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και εντυπωσιακό.

Επαγγελματικές ανάγκες

Παραδίδουμε στους επαγγελματίες πελάτες μας φακέλους απλούς αλληλογραφίας 11×23 λευκούς αυτοκόλλητους 90 γραμμαρίων, στην καλύτερη τιμή χονδρικής. Είναι ετοιμοπαράδοτοι από το κατάστημά μας, όπως και οι φάκελοι 200 γραμμαρίων σε διάφορες αποχρώσεις, με εύκολο κλείσιμο, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για κοινωνικές εκδηλώσεις και αλληλογραφία.

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων

Εκτός από τους μονόχρωμους φακέλους, μπορείτε να επιλέξετε vintage, ρετρό, φουτουριστικά και κλασικά σχέδια ψηφιακής εκτύπωσης, που να αντιπροσωπεύουν το γούστο σας.

Ρωτήστε μας για τις δυνατότητες εκτύπωσης σε φάκελο!