Κουφέτα Χατζηγιαννάκη

Ελληνικά κουφέτα Χατζηγιαννάκη για τη πιο νόστιμη απόλαυση της ημέρας του γάμου και της βάπτισης!

H εταιρεία Tenedios συνεργάζεται με τον όμιλο Χατζηγιαννάκη προσφέροντάς σας μέσα από μία ολόφρεσκη ποικιλία κουφέτα αμυγδάλου, σοκολάτας, βότσαλα, κουφέτα με πυρήνα δημητριακών και σοκολάτας και marshmallows κατασκευασμένα με πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών που ξεχωρίζουν για την λεία και κομψή τους εμφάνιση. Σε διάφορα σχήματα και σχήμα καρδιάς, όλα με λεπτές επιστρώσεις ζάχαρης.

Τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη έχουν διακριθεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς για την ποιότητα, τη γεύση τους και την καινοτομία τους!

….και μιας και μιλάμε για καινοτομία, μάθετε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε κουφέτα με εκτύπωση (τυπωμένα κουφέτα). Ανατρέξτε στην μεγάλη μας ποικιλία για να βρείτε διάφορες προτάσεις ή δημιουργήστε τα δικά σας κουφέτα επιλέγοντας χρώμα και εκτύπωση ενός λεκτικού που σας αντιπροσωπεύει.

Κουφέτο γεμάτο συμβολισμούς

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί επιλέγονται τα κουφέτα σε γάμους και βαφτίσια; Το αμύγδαλο ως καρπός συμβολίζει τη γονιμότητα και η ζάχαρη τις χαρές και τη γλυκύτητα της κοινής ζωής του ζευγαριού, ενώ η σκληρότητά τους την αντοχή του γάμου σε όλες τις δυσκολίες. Συνήθως μέσα σε μία μπομπονιέρα βρίσκουμε 5 κουφέτα με τους εξής συμβολισμούς: Υγεία, Ευτυχία, Μακροζωία, Αφθονία, Γονιμότητα.

Στη βάπτιση, τα κουφέτα συνήθως είναι χρωματιστά ανάλογα με το φύλο του παιδιού. Τα ροζ συμβολίζουν τη γονιμότητα και σιελ συμβολίζουν τον ουρανό και την ηθική.

Βρείτε από την εταιρεία Tenedios κουφέτα Χατζηγιαννάκη στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Καλέστε μας στο 2108942382 για παραγγελίες και ερωτήσεις.