Κουτιά Ξύλινα

Πρωτότυπα καφάσια που πρωτοστατούν σε μία vintage, retro, ρουστίκ αλλά και μοντέρνα διακόσμηση. Τα ξύλινα αυτά κουτιά είναι ιδανικά για DIY κατασκευές και μπορούν να κοσμήσουν οποιοδήποτε δωμάτιο ή να γίνουν η βάση για ένα επιπλάκι όπως σκαμπό, στρώμα κρεβατιού κ.α.Πέρα από τη διακοσμητική τους χρήση τα καφάσια λύνουν τα χέρια σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους παραγωγής και εμπορίου, αφού είναι εύκολα στη μεταφορά και μπορούν να μείνουν αμετάβλητα από τη φθορά.

Επαγγελματικές προτάσεις:

  • Για διακόσμηση βιτρίνας όπως σε καταστήματα με είδη βάπτισης και γάμου
  • Για συσκευασίες διαφόρων προϊόντων
  • Για παράθεση ειδών προς πώληση
  • Για απλή αποθήκευση τροφίμων

Προτάσεις για βάπτιση και γάμο
Τα ξύλινα κουτιά-καφάσια Tenedios μπορούν να αποδώσουν την κατάλληλη αισθητική σε μία συγκεκριμένη θεματική σε μία βάπτιση ή σε έναν γάμο με ιδιαίτερο στυλ.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο μεριές με τη μία να χρησιμεύει σαν αποθηκευτικός χώρος και με την άλλη σαν μία επιφάνεια εργασίας.Το ξύλο από το οποίο είναι κατασκευασμένα προσδίδει μία φυσική υπεροχή στην συνολική διακόσμηση, δημιουργώντας την τέλεια βάση για έμπνευση σχετικά με την καλύτερη χρήση του κουτιού.

Διαστάσεις σε ξύλινα καφασάκια: 70x40x12 – 33x18x9 – 25x16x6 – 20x13x4,5 – 17×11,5×4– 12x8x3,5.

Ζητήστε μας τις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν καλύτερα και κατόπιν παραγγελίας τα ξύλινα καφάσια θα είναι έτοιμα σε λίγες μέρες!