Κουτιά Πολυτελείας

Τα χειροποίητα κουτιά πολυτελείας Tenedios είναι μία ξεχωριστή κατηγορία κουτιών με ειδική επένδυση, λινόδετα, με σκληρόδετες επεξεργασίες, λογότυπα πελατών και brand names, υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση, βελούδινη επένδυση στο εσωτερικό και ειδικά Κοπτικα , εφόσον ζητηθούν, για αποθήκευση διαφορετικής ποικιλίας αντικειμένων σύμφωνα με την εκάστοτε μορφή τους .

Χρησιμοποιούνται κατά κόρον από επαγγελματίες που θέλουν να λανσάρουν την επιχείρησή τους και να διαφημίσουν με πρωτότυπο τρόπο τα προϊόντα τους. Επίσης έχουν μεγάλη ζήτηση και σαν είδη συσκευασίας δώρων. Ειδικές εκτυπώσεις στα κουτιά πολυτελείας, η απεικόνιση του λογοτύπου και των χρωμάτων μπορεί να γίνει με laser, με θερμοτυπια, ψηφιακά ή με μεταξοτυπία για ένα καλλιτεχνικό, vintage και πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Αν το κουτί προορίζεται για σοκολατερί ή ζαχαροπλαστείο, χρησιμοποιούμε ειδικές εκτυπώσεις που προσφέρουν ασφάλεια και δεν επηρεάζουν καθόλου το προϊόν.

Οι ιδέες σας γίνονται πραγματικότητα Ξεχωρίστε όχι μόνο στην ποιότητα και την φινέτσα αλλά και στο design. Τα κουτιά πολυτελείας μπορούν να προσαρμοστούν 100% στις ανάγκες σας, στις ιδιαίτερες αποχρώσεις και να κάνουν πραγματικότητα αυτό που έχετε στο μυαλό σας για την προβολή της επιχείρησής σας.

Εκτός από επαγγελματικές ανάγκες, τα custom made κουτιά πολυτελείας, είναι περιζήτητα και σε γάμους – βαφτίσεις για αποθήκευση και φύλαξη πολύτιμων ενθυμίων.

Οικολογικά και ελληνικά

Χρησιμοποιούμε οικολογικό χαρτόνι, κόλλες και μελάνια, αποδεικνύοντας έμπρακτα στην ευαισθητοποίησή μας. Οι κατασκευές είναι ελληνικές και κάθε υλικό είναι πιστοποιημένο για την ασφάλεια και την ποιότητά του.