Στρογγυλά Κουτιά

Παλαιότερα, τα στρογγυλά κουτιά χρησίμευαν για να αποθηκεύουν καπέλα. Όσο πιο εντυπωσιακό ήταν το καπέλο εποχής τόσο πιο αρχοντικό ήταν και το κουτί!

Στις μέρες μας, χρησιμοποιούνται για τον ίδιο λόγο αλλά και για δεκάδες άλλους λόγους όπως είναι η διακόσμηση, το ντεκόρ ενός μαγαζιού, η αποθήκευση, ο στολισμός μιας δεξίωσης. Τα στρογγυλά κουτιά ξεκινούν από μικρά μεγέθη και φτάνουν σε μεγάλες διαστάσεις ανάλογα με τον σκοπό χρήσης και τις ανάγκες του πελάτη.

Γιατί ξεχωρίζουν τα στρογγυλά κουτιά Tenedios;

  • είναι χειροποίητα από την αρχή ως το τέλος και ελληνικής προέλευσης
  • χρησιμοποιούνται, για την κατασκευή τους, υλικά εξαιρετικής αντοχής, αντιδιαβρωτικά και σκληρά χαρτόνια με ειδικούς πάτους και ενισχύσεις όπου χρειάζεται
  • είναι ετοιμοπαράδοτα στα απλά σχέδια και κάποια μεγέθη μεγάλης ροής
  • μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας, τόσο στο σχέδιο όσο και στο υλικό (τσίγκινα, χάρτινα κ.α.) ή το μέγεθος ενώ κατασκευάζονται και για μπομπονιέρες Εσείς βάζετε την φαντασία και την επιθυμία και εμείς την όρεξη και το αποτέλεσμα, κατασκευάζοντας στρογγυλά κουτιά για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο καθώς και βάπτιση ή γάμο.

Μέχρι τώρα στην Tenedios έχουμε κατασκευάσει στρογγυλά κουτιά για εξοπλισμό γραφείου, βιβλιοθήκης, για οικιακή χρήση, για αποθήκευση πολύτιμων αντικειμένων.

Είμαστε στη διάθεση κάθε επαγγελματία για παραγγελία μεγάλης ποσότητας τεμαχίων σε τιμές χονδρικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε τις ώρες λειτουργίας στο εκθετήριό μας για να διαλέξετε από την ποικιλία μας.