ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Ντύστε με το καλύτερο ύφασμα μία σημαντική μέρα στη ζωή σας!

Από την εκκλησία στην δεξίωση

Οι πιο όμορφες ιδέες για την οργάνωση του γάμου σας έρχονται με υφάσματα από υλικά πολυτελή που υπόσχονται να κρατήσουν ψηλά τον πήχη εκείνη την ημέρα. Mοντέρνα, ρομαντικά που στολίζουν οτιδήποτε θέλετε!

Και πολύχρωμες προτάσεις για τη βάπτιση από υφάσματα σχεδιαστικά, πολύχρωμα, μοντέρνα και all time classic, με πεταλούδες, μελισσούλες, ναυτικά σχέδια.

Από την παρακάτω ποικιλία μπορείτε να επιλέξετε το ύφασμα εκείνο που θα τυλίξει το κουτί αποθήκευσης ή διακόσμησης, εφόσον ταιριάζει με τη θεματολογία σας.

Επαγγελματικές ανάγκες

Εκτός από τις δύο ιδιαίτερες τελετές του γάμου και της βάπτισης τα υφάσματα Tenedios μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος σε επαγγελματίες εμπόρους και καταστηματάρχες ανθοπωλείων ή ειδών συσκευασίας.

Επίσης μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ακόμα και για εικαστικές δημιουργίες που μπορεί να σας ανησυχούν!

Όταν όλα γίνονται πράξη!

Η ομάδας μας δουλεύει την κατηγορία υφάσματος με πολύ μεράκι. Για εμάς κάθε νέα παραγγελία είναι μία νέα πρόκληση. Δοκιμάστε και εσείς την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και λεπτομέρεια στα υφάσματα Tenedios κατόπιν παραγγελίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την κοντινότερη ημερομηνία παράδοσης! Άμεση εξυπηρέτηση προς όλους!

Μερικά από τα υφάσματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: σατέν – γκρο – βαμβακερά – πλαστικοποιημένα – δαντέλας – λινάτσας. Ζητήστε μας οποιοδήποτε άλλο θέλετε να περιεργαστούμε.